Министар Гајић у званичној посети Азербејџану

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 14:03

Министар Гајић у званичној посети Азербејџану

Министар спорта у Влади Републике Србије Зоран Гајић борави у билатералној посети Азербејџану у оквиру које се састао са својим азербејџанским колегом Фаридом Гајибовим како би разговарали о будућој сарадњи у области спорта. Фото: Танјуг/Раде Прелић Гајић је нагласио пријатељске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << односе између две земље и навео да потписивање Меморандума о разумевању између два министарства у области спорта може отворити врата за интензивнију сарадњу спортских удружења две земље, саопштило је ресроно министарство.
Билатералном састанку два министра присуствовали су и помоћник министра за међународну сарадњу Урош Прибићевић, посебни саветник Дејан Бојовић и амбасадор Републике Србије у Бакуу Драган Владисављевић.
Pripadnici Vojske Srbije uspešno izveli prikaz Granit 2023

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Гајић у званичној посети Азербејџану се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.