Артета: Морамо да се погледамо у огледало, допустили смо противнику три лака гола

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 12:10

Артета: Морамо да се погледамо у огледало, допустили смо противнику три лака гола

Менаџер фудбалера Арсенала Микел Артета изјавио је, након утакмице са Саутемптоном, да је његова екипа противнику пружила шансе да постигне три лака гола, преноси Скајспорт. Фото: Танјуг/АР/Kin Cheung Фудбалери Ливерпула ремизирали су са екипом Саутемптона 3:3 у оквиру 32. кола енглеске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Премијер лиге.
„Празан сам, очигледно, јер је ово била врло емотивна утакмица и разочаран сам јер нисмо освојили три бода. После свега што се на утакмици догодило и даље мислим да смо их заслужили, али морамо да се погледамо у огледало јер смо допустили противнику три врло лака гола и када то урадите екстремно је тешко победити у овој лиги“, изјавио је Артета.
Додаје да екипа треба да заборави на ову утакмицу и да се фокусира само на меч са Манчестер ситијем.
„Мислим да сви треба да се искључимо вечерас, да сваримо ово и већ сутра кренемо да размишљамо који је најбољи начин да одемо у Манчестер и добијемо их. Не видим недостатак самопоуздања када је тим способан да уради оно што смо ми вечерас. Дакле, самопоуздање је ту, треба само да превазиђемо те тренутке слабости“, закључио је Артета.
Žiru: Milan se polako vraća tamo gde pripada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Артета: Морамо да се погледамо у огледало, допустили смо противнику три лака гола се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.