Монодрама „Дејт“ Сандре Силађе данас у Позоришту младих

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 09:05

Монодрама „Дејт“ Сандре Силађе данас у Позоришту младих

Монодраму Дејт Сандре Силађев имаћете прилику да погледате 22. априла у 19.30 часова у Позоришту младих. Фото: промо Сандра Силађев је у улози средовечне госпође и самохране мајке Оливере Живковић која је изашла на заказани љубавни састанак. Међутим њен дејт се не појављује. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Оливера дакле чека.
Кога и шта? Да ли ће сазнати резултате својих здравствених налаза? Хоће ли открити који је смисао брака и заклињања на вечну љубав? Како Оливера третира мајчинство и тумачи положај жена у данашњем друштву? Да ли ће схватит зашто је дужина хаљине и висина штикле обрнуто пропорционална јачини морала? Хоће ли сазнати да ли су кафићи прилагођени потребама особа са инвалидитетом? Да ли је свет сигурно место за тинејџерке? Да ли је боље бити плаћена или неплаћена домаћица? Како самохрана мајка у исто време и доји бебу и иде на посао?
Оливера се осећа као дама, уседелица, бабадевојка и распуштеница, чак и као удовица, мада нико није умро. Слуђена је категоризацијама и чудним односима између љубавника у 21. веку. Сматра да не тражи много од живота, само и једноставно оно што сваки одрасли појединац жели за себе – да пронађе своју сродну душу. Има ли је за Оливеру на овом целом свету? Или бар на интернету?
Koncertno izvođenje scenske kantate „Karmina burana“ – 25. i 29. aprila u SNP-u

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Монодрама „Дејт“ Сандре Силађе данас у Позоришту младих се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.