Ватерполисти Црвене звезде данас дочекују екипу Радничког из Крагујевца

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 09:01

Ватерполисти Црвене звезде данас дочекују екипу Радничког из Крагујевца

Ватерполисти Радничког и Црвене звезде данас се састају од 20 часова у првој полуфиналној утакмици плеј-офа Суперлиге Србије. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Најбољи стрелац Радничког Алекса Укорпина истиче да би његовом тиму победа много значила.
„У последње време немамо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << баш најбоље исходе са Звездом. Једноставно, резултати су пратили нашу форму, која је била најбоља на почетку сезоне, а потом опадала. Покушаћемо да се укомпонујемо и прекинемо тај негативни низ са њима и мислим да је сада прави тренутак за тако нешто“, изјавио је Укропина.
Додаје да је противник изузетно квалитетна и борнена екипа.
„Имају индивидуални квалитет и добре шутере, а највећа предност су им физичка снага и два одлична центра, која су нам задавала доста мука.
Покушаћемо да зауставимо те њихове сидраше и тако олакшамо себи утакмицу. Морамо играти озбиљно, пливачки посвећено, јер је то квалитет више који имамо у односу на њих и требало би да га искористимо“, закључио је Укорпина.
Zvezda protiv TSC-a za šestu uzastopnu titulu, Partizan opet na Banovom brdu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Црвене звезде данас дочекују екипу Радничког из Крагујевца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.