Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 08:50

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75 код тунела Манајле данас се изводе радови на прању тунела до 17 часова. Фото: Pixabay/J32 Затворена је возна трака десне цеви тунела Манајле, у смеру ка Врању, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком.
На деоници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сремска Каменица – Ириг (Крушедол), код излаза из насељеног места Парагово ка Иришком венцу данас је у периоду од 8.30 до 12 часова, измењен режим саобраћаја због одржавања спортске манифестације „Фрушкогорски маратон“.
Саобраћај ће се одвијати наизменичим пропуштањем уз асистенцију саобраћајне полиције.
На ауто-путу Е75, код петље Сурчин – река Сава, у смеру ка Нишу за данас у најављени радови на санацији оштећеног коловоза од 9 до 16 часова.
У зони радова саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
На ауто-путу Е-75, на Обилазници око Београда, крак према хотелу „1000 Ружа“, у смеру ка Нишу данас се изводе радови на санацији оштећеног коловоза од 9 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила.
Како је наведено у саопштењу, на ауто-путу Е-75, преусмерен је саобраћај у зони петље Бубањ Поток, па се саобраћај из правца Ниша преусмерава се на новоизграђени део ауто-пута у дужини од 400 метара, а затим се враћа на постојећу трасу ауто-пута према Београду и трајаће до 18. маја.
Danas se u Srbiji obeležava Dan sećanja na žrtve Holokausta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају због најављених радова на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.