Свако јутро би требало да пијемо овај напитак: Делује као магија на наше тело

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 08:02

Свако јутро би требало да пијемо овај напитак: Делује као магија на наше тело

Један напитак, тврди нутрициониста Ејслин Кембриџ, могао би да помогне да се ујутру брже разбудимо, будемо расположенији и имамо доста више енергије. Фото: Pexels/Julia Zolotova Свако јутро треба да пијемо воду са лимуном.
За овај напитак потребна су вам само два састојка, а нутриционисткиња >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << каже да “раде као магија”.
“Постоји једна ствар коју би апсолутно сви требало да ураде истог тренутка када устану, а то је да пију воду. Тако хидрирају тело и снижавају крвни притисак”, каже нутрициониста Кембриџ, а ако у воду можете да нацедите и мало лимуна, те да ће ефекат тако бити још бољи.
Она објашњава да и вечерња рутина такође може да вам помогне да се ујутру будите лакше, боље расположени и енергичнији.
С тим у вези, каже да би између вечере и спавања требало да прође барем три сата, да би тело потпуно сварило храну и заиста се одморило током ноћи.
Kako se pravi vermut – Nekada su ga smatrali lekovitim?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Свако јутро би требало да пијемо овај напитак: Делује као магија на наше тело се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.