Кецмановић победио Лехечку за дуел против Лајовића у полуфиналу Српска опена

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 08:01

Кецмановић победио Лехечку за дуел против Лајовића у полуфиналу Српска опена

Српски тенисер Миомир Кецмановић последњи је полуфиналиста Српска опена пошто је у четвртфиналу савладао Чеха Јиржија Лехечку 2:0 (7:5, 6:0) и тако обезбедио полуфинале против Душана Лајовића. Фото: Танјуг/AP/Hiro Komae Меч је трајао 94 минута, а био је занимљив само у првом сету. Кецмановић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је брзо повео 3:0, али се Лехечка вратио, да би Кецмановић код 5:4 сервирао за сет.
Чех је брејком изједначио, али је са два везана гема Кецмановић стигао до освајања првог сета. Лехечка је затим буквално нестао са терена, Кецмановић је без изгубљеног гема стигао до пласман у полуфинале.
Istorijska pobeda Lajovića nad Đokovićem

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кецмановић победио Лехечку за дуел против Лајовића у полуфиналу Српска опена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.