Ђоковић након пораза од Лајовића: Заслужио је победу

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 21:00

Ђоковић након пораза од Лајовића: Заслужио је победу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић честитао је Душану Лајовићу након што је направио велико изнађење у Бањалуци и елиминисао га у четвртфиналу Српска опена резултатом 6:4,7:6. Фото: Танјуг/AP Photo/Thibault Camus „Душан је фантастична особа. У Дејвис купу смо играли много пута заједно. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Драго ми је због њега. Играо је добро, заслужио је победу. Играо је добро, солидно. Био сам много нивоа испод жељеног. Шта да радим, то је спорт. Трудио сам се, није ишло. Осећао сам се тромо, споро, испод нивоа”, рекао је Ђоковић након меча.„У неким тренуцима је одиграо агресивније. То је можда та промена код њега. Читав живот игра добро на шљаци. Ментално је остао чврст и то је тај напредак”, рекао је Новак.
Неке од констатација биле су да у неким моментима на овом мечу није веровао у себе, што је Ђоковић демантовао.
„Да не верујем не бих био на терену. То је предуслов да будеш професионалац на терену. Сплет околности, тренутно стање моје је далеко од нивоа. Играо сам пасивно, доста сам грешио и то је резултирало повредом”, рекао је најбољи тенисер света.
Istorijska pobeda Lajovića nad Đokovićem

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић након пораза од Лајовића: Заслужио је победу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.