Алкохолна пића која треба да избегавате ако желите да смршате

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 17:00

Алкохолна пића која треба да избегавате ако желите да смршате

Ако желите да смршате, постоје алкохолна пића која би требало да избегавате да бисте постигли најбоље резултате. Фото: Pixabay/PublicDomainPictures Узимајући у обзир чињеницу да је свачији организам различит, разумљиво је и да се здравствене потребе разликују од појединца до појединца. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
За оне који желе да изгубе тежину, њихови напори за мршављење ће изгледати другачије од других људи који покушавају исто.
На пример, неки људи одлучују да потпуно одустану од алкохола када покушавају да смршају, док други то могу задржати у свом плану.
Ако желите да с времена на време уживате у алкохолном пићу на свом путу губитка тежине, постоје неки корисни савети за здраво пиће у умереним количинама. Међутим, оне које свакако треба избегавати су следећи:
Слатки коктели Фантастична мешана пића могу звучати добро, али често су препуна калорија. Long Island, на пример, ће вам дати око 500 калорија у једној шољици, што је више калорија него што ћете наћи у дуплом чизбургеру из Мекдоналдса.
Замрзнута пића Дан на сунчаној плажи позива вас на даикири од јагода и пиња коладу, али будите опрезни ако вам је циљ да се решите вишка килограма, посебно око струка.
Точено пиво Порција точеног пива од 300 милилитара има око 170 калорија. Разлог за ову разлику у односу на комерцијална пива је што често имају додатне састојке и угљене хидрате који побољшавају њихов укус. Поред тога, ова пива обично имају већи садржај алкохола од широко доступних пива које се купују у продавници, а више алкохола значи више калорија.
Korn fleks pomaže kod gubljenja težine: Istina ili mit?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкохолна пића која треба да избегавате ако желите да смршате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.