Медведев: Британија ће бити наш вечити непријатељ док им острво не потоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 16:59

Медведев: Британија ће бити наш вечити непријатељ док им острво не потоне

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев рекао је данас да је Лондон историјски испољавао и наставиће да испољава непријатељство према Москви. Фото: Танјуг/Ekaterina Shtukina/Pool Photo via AP „Британија је увек била, а и сада је, наш вечити непријатељ. Бар ће тако бити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << док њихово арогантно, одвратно влажно острво не потоне у морски амбис од таласа који ће покренути најсавременији руски систем наоружања“, навео је Медведев на Телеграму.
Како наводи ТАСС, Медведев је коментарисао најновије санкције Велике Британије против пет особа умешаних у истрагу против затвореног руског опозиционара Владимира Кара-Мурзе, који је означен као страни агент у Русији.
Московски градски суд осудио је прошле недеље Кара-Мурзу на 25 година затвора због издаје и ширења лажих вести о руској војсци.
Поред тога, он је кажњен са 400.000 рубаља и забраном да се бави новинарством на седам година.
Oliver Dauden imenovan za zamenika britanskog premijera nakon Rabove ostavke

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медведев: Британија ће бити наш вечити непријатељ док им острво не потоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.