Шеф Тојоте: Морамо „брже и боље“ да бисмо успели на кинеском тржишту

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 15:01

Шеф Тојоте: Морамо „брже и боље“ да бисмо успели на кинеском тржишту

Шеф компаније Тојота Коџи Сато изјавио је данас да ова јапанска фирма мора да ради „брже и боље“ да би успела на кинеском тржишту. Фото: Танјуг/AP Photo/Yuri Kageyama „Морамо да убрзамо и повећамо напоре да бисмо задовољили потребе муштерија на кинеском тржишту“, рекао је Коџо током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << интервјуа за стране медије у Токију, преноси Ројтерс.
Тојота се на кинеском тржишту суочава са јаком конкуренцијом локалних произвођача електичних возила као што је компанија БYД.
„Кина ће под утицајем Сајма аутомобила у Шангају постати напредно тржиште за електрична возила „, навео је Сато. Тојота је овог месеца навела да ће оформити специјално одељење за развој нове генерације електричних возила на батерије.
Циљ јапанске компаније је да 2026. године прода 1,5 милиона електричних возила.
Тојота је прошле године продала само 24.466 електричних возила на батерије, подсећа британска агенција.
Dug evrozone u četvrtom kvartalu 2022. godine 91,6 odsto BDP-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шеф Тојоте: Морамо „брже и боље“ да бисмо успели на кинеском тржишту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.