Ове ствари у спаваћој соби могу повећати стрес

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 15:01

Ове ствари у спаваћој соби могу повећати стрес

Наше кућно окружење је повезано са нашим укупним здрављем, па је веома важно како се осећамо у свом дому. Фото: keresi72 Одређени предмети и елементи могу да створе стрес и да доведу до напрезања и затезања наших тела.
Немате довољно места за ствари Недостатак адекватног простора >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за складиштење ваших личних ствари, као што су тоалетни прибор, може довести до нереда. Визуелни неред може отежати опуштање. Рашчишћавањем простора дајете свом уму одмор. Због тога је важно да не правимо неред у просторијама у којима се одмарамо и опуштамо. Треба да се решите ствари које су покварене или више нису потребне.
Неуредан кревет Поспремање кревета је задатак који ће вам пружити бољи осећај од самог почетка дана.Неуредан кревет пример неорганизованости, што може учинити вашу спаваћу собу местом пуно стреса.
Разбацана одећа Такође, гомила разбацане одеће може изазвати стрес и осећај затегнутости. Зато је важно да собу у којој спавамо или се одмарамо континуирано одржавамо уредном. Да би спаваћа соба постала оаза мира и место за опуштање, потребно је поспремити кревет, ставити одећу у орман и ослободити се непотребних ствари.
Stvari iz detinjstva koje deca zauvek pamte

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ове ствари у спаваћој соби могу повећати стрес се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.