Столтенберг: Све земље НАТО-а сагласне да ће Украјина постати чланица Алијансе

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 11:21

Столтенберг: Све земље НАТО-а сагласне да ће Украјина постати чланица Алијансе

Све земље чланице НАТО-а сагласиле су се да ће Украјина на крају постати чланица Алијансе, али је сада главни фокус да се обезбеди да Кијев победи Русију, изјавио је данас генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky Говорећи уочи састанка контакт групе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за помоћ Украјини у ваздухопловној бази Рамштајн у Немачкој, Столтенберг је нагласио да, када се рат у Украјини заврши, Кијев мора да има снаге за одвраћање да би се спречили нови напади, пренео је Ројтерс.
Лидери одбране НАТО-а и партнерских земаља окупили су се данас у Рамштајну да би обезбедили даљу војну помоћУкрајини.
G7 razmatra skoro potpunu zabranu izvoza u Rusiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Столтенберг: Све земље НАТО-а сагласне да ће Украјина постати чланица Алијансе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.