Твитер скинуо ознаку „медији које финансира влада“ са налога појединих медија

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 11:11

Твитер скинуо ознаку „медији које финансира влада“ са налога појединих медија

Твитер је одбацио ознаку „медији које финансира влада“, која имплицира владино учешће у уређивачком садржају, на појединим налозима, као што су они америчког Националног јавног радија (НПР) и Канадске радиодифузне корпорације (ЦБЦ), показали су данас њихови налози. Фото: Танјуг/Patrick >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pleul/Pool via AP, File Та ознака је такође раније скинута са Твитер налога Би-Би-Си.
НПР и ЦБЦ су паузирали раније овог месеца своје активности на Твитеру
тврдећи да та ознака не приказује тачно њихову структуру управљања.
У интервјуу за Би-Би-Сипрошле недеље, власник Твитера, Илон Маск, рекао је да компанија покушава да буде „тачна“ и да ће променити ознаку у „јавно финансирање“.
Dodik: Ambasador SAD u BiH zloupotrebio agreman koji mu je dat uz saglasnost RS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Твитер скинуо ознаку „медији које финансира влада“ са налога појединих медија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.