Вучић честитао је Рамазански Бајрам

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 11:00

Вучић честитао је Рамазански Бајрам

Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Рамазански Бајрам Ријасету Исламске заједнице Србије, главном муфтији и председнику мешихата Исламске заједнице у Србији, као и свим верницима исламске вероисповести, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Републике. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Вучић је у честитки пожелео да дани великог и радосног празника, који је извориште дубоке духовне снаге, буду време које ће новом снагом ојачати дух мира и толеранције, дух истинског заједништва, истрајног пријатељства и складних међуверских односа, на добро Републике Србије и свих наших грађана.
„Искрено желим да радосне тренутке бајрамских празника проведете у породичној слози, заједно са вашим најближим и најдражим, у обиљу сваког добра, радости и благостања. БАЈРАМ ШЕРИФ МУБАРЕК ОЛСУН“, наводи се у честитики председника Републике“, поручио је Вучић.
Vučić: Trebalo bi da 28. maja ne budem više na čelu SNS

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић честитао је Рамазански Бајрам се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.