Француски медији: ПСЖ шаље лекарски тим у Милано због Милана Шкрињара

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 15:16

Француски медији: ПСЖ шаље лекарски тим у Милано због Милана Шкрињара

Фудбалски клуб Пари Сен Жермен послаће наредних дана у Милано лекарски тим како би утврдио здравстено стање играча Интера и словачког репрезентативца Милана Шкрињара, који би требало на крају сезоне да настави каријеру у редовима шампиона Француске, преноси Паризијен. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Wikimedia Commons/Вячеслав Евдокимов Француски медији подсећају да Шкрињар има уговор са Интером до краја сезоне, а наводно је постигао договор да у јулу без обештећења пређе у Пари Сен Жермен.
Паризијен тврди да је трансфер словачког репрезентативца угрожен, пошто Шкрињар због повреде леђа није много играо ове сезоне.
„Повреда Шкрињара натерала је челнике ПСЖ-а да још једном размисле о овом трансферу. Ускоро би у Милано требало да стигне медицински тим француског клуба, који жели да се на лицу места увери у стање Шкрињарове повреде. Од тог прегледа зависи да ли ће ПСЖ да потпише уговор са словачким фудбалером“, наводе из Паризијена.
Шкрињар (28) је у Интер стигао 2017. године из Сампдорије. Он је ове сезоне одиграо 31 меч за Интер.
Marka: Barselona spremna da se zbog Mesija zaduži 200 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Француски медији: ПСЖ шаље лекарски тим у Милано због Милана Шкрињара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.