Обрадовић: Свесни смо значаја утакмице против Будућности

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 14:24

Обрадовић: Свесни смо значаја утакмице против Будућности

У последњој утакмици регуларног тока АБА лиге, црно-бели ће сутра од 19 часова играти у Подгорици против Будућности, а тренер Жељко Обрадовић каже да утакмица има огроман значај, јер би „црно-бели“ победом обезбедили прво место и предност домаћег терена до краја плеј-офа. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Страхиња Аћимовић Обрадовић је рекао да очекује да Будућност заигра другачије после промене тренера.
„Последња утакмица, свесни смо његог значаја. Оно што је битно пред ту утакмицу је то да смо ми направили скаутинг, али је чињеница да је Будућност променила тренера и да ће сигурно бити неких нових ствари у њиховој игри. На нама је да пробамо на самој утакмици да реагујемо и да видимо да ли има неких новитета, што се тактике игре тиче. Здрави смо, спремни и свесни тога шта нас очекује против екипе која има квалитет и која наравно да домаћем терену игра сасвим другачије“, поручио је Обрадовић.
Урош Трифуновић пред сутрашњи дуел каже да је свестан шта његову екипу очекује у Морачи. „Ово је најбитнија утакмица у досадашњем делу сезоне. Желимо да обезбедимо прво место које нам је јако важно пред почетак плеј-офа. Сви знамо колико дуго Партизан није био први на крају АБА лиге. Дуго сам овде, знам како изгледа гостовање у пуној Морачи и колико је тешко. Добра су екипа, која ће сигурно показати реакцију на промену тренера. Ми морамо да будемо фокусирани, да играмо нашу игру и ако тако буде, сигурно ћемо одрадити добар посао“, истакао је Трифуновић.
Mijailović: Srbija zaslužuje da Partizan i Crvena zvezda dugo igraju u Evroligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Свесни смо значаја утакмице против Будућности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.