Вучић сутра са Сержом Брамерцом

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 13:31

Вучић сутра са Сержом Брамерцом

Председник Србије Александар Вучић састаће се сутра са главним тужиоцем Механизма за међународне кривичне трибунале Сержом Брамерцом. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic) Састанак ће бити одржан у 10:00 сати у згради Генералног секретаријата председника републике, саопштила је Служба >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за сарадњу с медијима председника републике.
Како је реније данас саопштено из Хага, Брамерц ће се састати са званичницима у Србији како би разговарао о сарадњи, настојањима српских власти да „достигну правду за ратне злочине“, регионалној судској сарадњи на случајевима ратних злочина и примени Националне стратегије за процесуирање ратних злочина, наводи се у саопштењу.
Тужилац ће се састати и са члановима дипломатске заједнице у Србији.
Очекује се да ће свој редовни извештај Савету безбедности УН Брамерц поднети у јуну.
Najlepši izleti u Vojvodini (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић сутра са Сержом Брамерцом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.