Немачка Бизерба отворила фабрику у Ваљеву

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 12:25

Немачка Бизерба отворила фабрику у Ваљеву

Немачка компанија Бизерба отворила је данас фабрику у Ваљеву, у присуству председника Србије Александра Вучића. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Председник Вучић је одмах по доласку у фабрику одржао састанак са руководством компаније.
Бизерба је један од глобалних лидера >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у производњи вага и светски добављач хардверских и софтверских решења из области технолохије вагања, сечења и етикетирања.
Радови на изградњи фабрке Бизерба почели су у марту прошле године и тада је најављено да ће у њој радити око 300 радника, а инвестиција у првој фази вредна је око 21 милион евра. Компанија Бизерба је отворила фабрику у Ваљеву како би проширила своје производне капацитете и ојачала своје стратешко присуство на тржишту.
У Ваљеву је изграђена нова фабрика и овај целокупан пројекат представља ново поглаваље у историји компаније, наводе из Бизербе.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Прве ваге су већ призводене и испоручене купцима у фебруару ове године.
Производно технички центар Бизербе у Ваљеву већ запошљава 55 радника и тај број се сваког дана увећава, а компанија планира да у фабрици ради око 300 запослених.
У савременој фабрици су, кажу у компанији, створене потпуно нове могућности за аутоматизацију и дигитализацију процеса.
Укупна површина новоизграђеног комплекса износи 11.227 метара квадратних.
Бизерба планира да у наредних годину дана развије глобалну стратешку платформу за производњу читавог асортимана вага, намењених малопродајним објектима. Бизерба је један од највећих светских добављача прецизних производа, интегрисаних решења за сечење, обраду, вагање и тестирање, комисионирање, означавање и плаћање.
Компанија наводи да Бизерба група континуирано ради на дигитализацији, аутоматизацији и умрежавању својих производа и услуга.
Продична компанија Бизерба основана је 1866. године у Балингену, малом месту у Баден-Винтербергу.
Представници компаније су на почетку радова рекли да пројекат у Ваљеву представља димензију која до сада није виђена у историји Бизербе.
Najlepši izleti u Vojvodini (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачка Бизерба отворила фабрику у Ваљеву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.