Породица Михаела Шумахера најавила тужбу против немачког недељника

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 11:00

Породица Михаела Шумахера најавила тужбу против немачког недељника

Породица Михаела Шумахера најавила је тужбу против немачког недељника Актуеле због лажног интервјуа са седмоструким светским шампионом Формуле 1, објавио је Ројтерс. Фото: Wikimediacomons/Alberto-g-rovi Новинари овог недељника користили су вештачку интелигенцију којој су постављали питања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као да је у питању Шумахер.
Актуел је на насловној страни великим словима најавио разговор са легендарним немачким возачем под насловом: „Михаел Шумахер: Први интервју, светска сензација“, а испод је малим словима писало: „Звучи варљиво стварно“.
Ројтерс наводи да су немачки новинари искористили „Ал четбот“ компјутерски програм, који је одговарао на питања. Немачки медији наводе да је породица славног возача шокирана овим потезом и најавила је тужбу против недељника.
Михаел Шумахер је 29. децембра 2013. године претрпео несрећу на скијању у Француској, после чега је месецима био у индукованој коми, из које је пробуђен у јуну 2014. и из Гренобла пребачен у свој дом у Швајцарској.
Породица славног возача од тада чува његову приватност, а званичних информација о здравственом стању Шумахера и даље нема.
Denver nakon velike borbe savladao Minesotu, Jokić na ivici tripl-dabla

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Породица Михаела Шумахера најавила тужбу против немачког недељника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.