Денвер након велике борбе савладао Минесоту, Јокић на ивици трипл-дабла

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 08:45

Денвер након велике борбе савладао Минесоту, Јокић на ивици трипл-дабла

Кошаркаши Денвера савладали су Минесоту 122:113 у другој утакмици плејоф серије, па се са великом предношћу селе у Минеаполис. Фото: Танјуг/AP/Darren Abate Денвер је после велике борбе, поготово у другом полувремену успео да дође до победе и сада се са значајном предношћу сели у Минеаполис >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на наставак серије.
Никола Јокић одиграо је нову партију на ивици трипл-дабла.
Нагетси су расположени ушли у меч. Екипа Мајка Мелоуна до највећег броја поена дошла је из искреираних акција, док су Тимбервулвси инсистирали на шутевима за три поена чак и из неизграђених позиција.
Плус девет из прве деонице, Јокић и екипа повисили су на 15 поена предности пред одласка на полувреме.
Када се очекивало да тим из Колорада заврши посао, Минесота се пробудила и унела неизвесност у меч.
Тимбервулвси су након паузе заиграли доста боље. Ентони Едвардс, најбољи стрелац екипе преузео је одговорност и уз разиграног Гобера, али и Мајка Конлија полако топио предност Денвера.
Košarkaši Rusije i Belorusije izbačeni iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Денвер након велике борбе савладао Минесоту, Јокић на ивици трипл-дабла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.