Завршена ски-сезона на Копаонику

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 08:34

Завршена ски-сезона на Копаонику

Ски-сезона на Копаонику званично је завршена након 131 дана непрекидног рада. Фото: Unsplash/Unsplash+ Ова сезона је, како саопштавају из „Скијалишта Србије“ била веома специфична због изузетно неповољних временских услова, али је ски центар Копаоник остао отворен током целе сезоне, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нудећи скијашима јединствену прилику за уживање у зимским спортовима.
„Да су скијаши били жељни скијања показују подаци о посећености, када је у само једном дану скијало 15 хиљада скијаша. Овим бројем оборени су апсолутно сви рекорди посећености од када постоје Скијалишта Србије. Овогодишња сезона скијања на Копаонику остаће упамћена и по томе што је први пут ски центар радио пуним капацитетом, јер су све стазе и ски инсталације биле у функцији. То је омогућило свим посетиоцима да уживају у свим стазама које су биле у функцији, укључујући и стазе Бела Река 1 и 2“ наводи се у саопштењу.
Како кажу, ове стазе су дуго биле затворене због недостатка снега, али ове године су биле отворене за све скијаше захваљујући системима за вештачко оснежавање, као и гондоли Брзеће-Мали Караман.
Овогодишња ски сезона на Копаонику почела је 8. децембра, а завршила се 17. априла након више од 4 месеца рада.
Đedović sa Jelstadom: Naglasak na razvoju obnovljivih izvora energije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завршена ски-сезона на Копаонику се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.