Радионица за породицу „Дунав“ у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 08:24

Радионица за породицу „Дунав“ у Музеју Војводине

Музеј Војводине и Француски институт у Новом Саду вас позивају на радионицу за родитеље и децу узраста од 8 година која се одржава у суботу 22. априла од 16 до 17:30 часова. Фото: PrtSc/muzejvojvodine.org.rs Аутори су Гел и Рамона из Француске који оквиру пројекта Дунав-одраз у водама, путују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << током Дунава и реализују радионице у градовима на обали Дунава.
Након њихове приче о свом путовању, родитељи са децом ће на немој карти Дунава цртати свој град и своје доживљаје окружења у ком живе.
Напомена: На радионици је доступно 20 места. Заинтересовани се могу пријавити на мејл адресу: pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs
Сарадници на радионици су Љиљана Костић, Ивана Степанов, кустоси педагози из Музеја Војводине и Јелена Николић и Вања Манић-Матић из Француског института у Новом Саду.
Predstava „39 stepenika“ u Pozorištu mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радионица за породицу „Дунав“ у Музеју Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.