Добро погледајте у СВОЈ ДОМ, можда имате ствари ВРЕДНЕ читаво богатство а да ни не знате

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 19:20

Добро погледајте у СВОЈ ДОМ, можда имате ствари ВРЕДНЕ читаво богатство а да ни не знате

Са долазаском новијих генерација и технологија у заборав су пале старе ствари, књиге и новац. А шта ако вам кажемо да можда баш у вашем дому имате ствар вредну право богатство? Гледајући популарну страницу за куповину, продају и замену установили смо да можда баш имате неку вредну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ствар у кући а да ни не знате. Foto: Screenshot/ilustracija/nsuzivo.rs  
У продаји смо пронашли старе фигуре, новац, лампе и књиге. Цена наравно осцилира у зависности од године производње, реткости примерака, али и воље понуђача.
Три старе фигуре, колико можемо да закључимо на сликама од порцелана су, коштају чак 20.000 динара.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
Тако се у продаји нашла стара alt dutsch витрина. У опису нисмо пронашли из које године потиче, нити да ли је рестаурирана. Како продавац наводи, она је у одличном стању а кошта 900 евра.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
Вечита дилема- да ли је стари новац вредан и колико тачно. На овом сајту пронашли смо новац који се продаје од 40 динара па до више стотина евра.
Наравно зависи у каквом је стању, из којег је периода. Нама је занимљив био стари новац бронза “остерреицхрепублиц” из 1910. године. Колико смо увидели очуван је, а цена за један је 40 евра.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
Понуда старог папирног новца такође је велика. Наиме човек је понудио 155 комада папирног новца из Социјалистичке Федеративне Републике Југославије. Одлично су очувани, а замена није могућа. Цена за ове примерке је 20.000 динара.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
Пронашли смо и машину за шивење, добро очувана а замена је могућа. У категорији је колекционарство а кошта 30.000 динара.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
Стари папирни новац из Југославије у вредности од 10 динара, 20 динара и 50 динара. Добро очуване а продају се по цени од 80 евра.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
По цени од 250 евра продају се 50 денари, суберати, бронзани и сребрни.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
Књига “Ми смо смешна породица” од аутора Раде Обреновића. Продаје се као редак, први примерак у којој се аутор потписао као син а посветио ју је мајци. Тако очувана, продаје се по цени од 100 евра а цена је фиксна.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs  
Ако нисте у могућности да купите животињу, на овом сајту можете да је удомите. Или да преузмете за неког ко вам је драг а није могућности да купи животињу. Од расних паса до мешанаца, на вама је избор која ће вам животиња освојити срце. Једноставан начин да се усрећите или да некога усрећите.
Foto: Screenshot/nsuzivo.rs Završne pripreme za prikaz sposobnosti Vojske Srbije „Granit 2023“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добро погледајте у СВОЈ ДОМ, можда имате ствари ВРЕДНЕ читаво богатство а да ни не знате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.