Оливер Кан: Бајерн мора увек да иде на победу, недостаје нам воља

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 16:20

Оливер Кан: Бајерн мора увек да иде на победу, недостаје нам воља

Извршни директор Бајерна Оливер Кан изјавио је данас да су челници минхенског фудбалског клуба разочарани резултатима шампиона Бундеслиге у последњих неколико недеља, преноси Билд. Фото: Танјуг/АР/Martin Meissner Бајерн ће вечерас дочекати Манчестер сити у реванш мечу четвртфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Лиге шампиона. Енглески клуб је у првом дуелу славио са 3:0.
„Фудбалери Бајерна морају да знају оно што ми се по њиховим играма чини да не знају – шта је то Бајерн и шта се од њега очекује у одлучујућем делу сезоне. Против Манчестер ситија имаћемо шансе само ако то покажемо на терену“, рекао је Кан.
Познати немачки стручњак Томас Тухел је недавно на клупи Бајерна заменио Јулијана Нагелсмана, који је добио отказ.
„Било је тешких киксева у последње време, које Тухел мора да реши. Тим мора да пронађе константност и форму. Наша константа је да нисмо константни. Имамо више од 20 репрезентативаца у тиму, тако да нам квалитет не недостаје. Недостаје нам воља. Бајерн увек мора да иде на победу и због тога нас боле резултати у последње време. Испали смо из Купа Немачке, а освојили само бод против Хофенхајма“, навео је Кан.
Билд тврди да је спортски директор Бајерна Хасан Салихамиџић почео појединачне разговоре са свим фудбалерима где ће сваком играчу рећи шта се од њега очекује.
„Челници клуба су поручили да сваки фудбалер Бајерна мора да покаже да ли је довољно добар за овај клуб. Крај сезоне се ближи, а тада ће бити донета одлука ко остаје, а ко ће да добије папире да напусти Бајерн“, наводи Билд.
Markus Tiram napušta Borusiju na kraju sezone

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оливер Кан: Бајерн мора увек да иде на победу, недостаје нам воља се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.