Душан Лајовић и Ласло Ђере у другом колу турнира у Бањалуци

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 17:10

Душан Лајовић и Ласло Ђере у другом колу турнира у Бањалуци

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се данас у друго коло турнира у Бањалуци Српска опен, пошто је победио сународника Филипа Крајиновића 6:2, 4:6, 6:4. Фото: Танјуг/AP/Christopher Katsarov Меч је трајао два сата и 20 минута. Овај меч је почео у понедељак, али је померен за данас због кише при >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << резултату 6:2, 4:6, 2:0 за Лајовића.
Лајовић је успео данас да сачува предност од два гема и заслужено је стигао до победе.
Он ће другом колу турнира у Бањалуци играти против бољег из дуела српског тенисера Хамада Међедовића и Француза Грегуара Барере.
Пласман у друго коло турнира у Бањалуци изборио је и Ласло Ђере, који је савладао Руса Романа Сафиулина 6:4, 6:2. Ђере ће у другом колу играти против хрватског тенисера Борне Ћорића.
Stevanović: Žreb za Svetsko prvenstvo je nebitan, moramo da napredujemo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Душан Лајовић и Ласло Ђере у другом колу турнира у Бањалуци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.