Американац Томас Волкап постао репрезентативац Грчке

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 16:46

Американац Томас Волкап постао репрезентативац Грчке

Кошаркаш Олимпијакоса, Американац Томас Волкап, добио је грчко држављанство и играће за ту репрезентацију на Светском првенству у Индонезији, Јапану и Филипинима крајем августа и почетком септембра. Фото: Wikimedia Commons/Sandro Halank Вест је потврђена на сајту Кошаркашког савеза Грчке, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а селектор Димитрис Итудис је у Волкапу добио огромно појачање за предстојећа велика такмичења на којима Хелени имају највеће амбиције.
Волкап (30) је прошлог лета прешао из Жалгириса у Олимпијакос, а да му се свиђа у Грчкој постало је јасно прошле недеље, кад је са челницима клуба из Пиреја потписао нови уговор који важи до јуна 2027. године.
Давањем држављанства Волкупу КС Грчке је наставио тренд појачања репрезентације Американцима, прошле године је на Европском првенству један од кључних играча, уз Јаниса Адетокумба, био бек Тајлер Дорси.
FIBA drakonski kaznila košarkaški klub AEK, cela sezona bez prisustva navijača

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Американац Томас Волкап постао репрезентативац Грчке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.