Са колико година су најпривлачније жене, а са колико мушкарци? Изненадићете се

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 11:30

Са колико година су најпривлачније жене, а са колико мушкарци? Изненадићете се

Резултати научног истраживања су доста варирали од земље до земље. Фото: Pexels/Cottonbro studio Да ли је неко привлачан или није зависи од многобројних фактора, а најновије истраживање показује да и године имају и те како везе са тим.
Једно истраживање које је објављено у часопису >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Њу бјути (New Beaty) покушало је да пружи универзалан одговор о атрактивности.
У оквиру истраживања је учествовало 16.000 људи из осам земаља: Немачке, Италије, Француске, Шпаније, Уједињеног Краљевства, Аустралије, САД и Канаде.
Сви испитаници су одговорили на једно, наизглед просто питање: „Са колико година су најатрактивније жене, а са колико мушкарци?“
Резултати истраживања су показали да су жене најпривлачније са 28 година, а мушкарци са 32.
Интересантно је да су резултати у појединачним земљама и те како одударали од укупних резултата.
Тако је на пример у Великој Британији универзалан одговор био да су жене најлепше са 23, а мушкарци са 33 године, док су Американци сматрали да су жене најатрактивније са 31, а мушкарци са 34 године.
Studija pokazala: Muškarci varaju dvaput češće nego žene, a nisu im strane ni laži u zavođenju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Са колико година су најпривлачније жене, а са колико мушкарци? Изненадићете се се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.