Мање возила на главним путним правцима и граничним прелазима

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 08:02

Мање возила на главним путним правцима и граничним прелазима

Први радни дан након ускршњих празника условљава појачан интензитет саобраћаја унутар градова, саопштио је Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Тара Радовановић На главним путним правцима и граничним прелазима присутан је мањи број возила и саобраћај се сада одвија без застоја.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Због променљивих временских прилика и честих падавина, коловози ће бити мокри па је потребна опрезнија возња због ризика од проклизавања возила, а у брдском планинским пределима учесталија је и појава одрона на шта посебно скрећемо пажњу возачима.
Према информацијама Управе граничне полиције, теретна возила на изласку из земље на граничним прелазима Батровци и Келебија задржавају се по један сат.
Danas oblačno sa mestimičnom kišom, temperatura do 16 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мање возила на главним путним правцима и граничним прелазима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.