Лампард: Прејако је рећи да смо сломљени

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Apr.2023, 07:53

Лампард: Прејако је рећи да смо сломљени

Менаџер Челсија Френк Лампард изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Реалом да је његов тим још увек конкурентан у Лиги шампиона. Фото: Танјуг/John Walton/PA via AP Фудбалери Челсија данас од 21 сат дочекују екипу Реала у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона. У првој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << утакмици одиграној у Мадриду, шпански клуб је славио са 2:0.
„Свесни смо да се не налазимо тамо где бисмо желели. Али је прејако рећи да смо сломљени. Наша реалност је позиција у лиги, а у овом мечу имамо заостатак 2:0. Морамо да се ухватимо у коштац са тим. Нема сумње да смо конкурентни и да заслужујемо да будемо овде. Противник је заиста на високом нивоу. Био сам много пута на Стамфорд бриџу у утакмици нокаут фазе Лиге шампиона, знам да ће асмосфера бити одлична“, истакао је Лампард.
Gvardiola: Fudbaleri Bajerna igraće iznad svojih mogućnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лампард: Прејако је рећи да смо сломљени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.