Јокић: Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решен

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 18:29

Јокић: Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решен

Српски кошаркашки репрезентативац Никола Јокић изјавио је после утакмице са екипом Минесоте да му није проблем да игра у минутима меча кад је победник већ решен. Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski Кошаркаши Денвера савладали су ноћас на свом терену екипу Минесоте резултатом 109:80, у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првом мечу првог кола плеј-офа Западне конференције НБА лиге, а Јокић је био у игри и када је победник био увелико одлучен.
„Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решен. Радио сам то прве две-три године у Денверу, тако да ми не смета, заиста. Гобер и Таунс раде добар посао. Да, у плеј-оф утакмици сигурно ће бити мало натегнуто. Били су добри, зато се надам да бих могао да буде и сам мало бољи у следећој утакмици“, изјавио је Јокић за НБА ТВ.
Осврнуо се потом на партију саиграча Џамала Марија на мечу са Минесотом.
„Он је често наш први играч. То је добра ствар у овом тиму, јер не постоји его, немамо проблем када неко преузме одговорност. Некада је то Џамал, некада Ерон Гордон, Мајк Портер Џуниор, Брус Браун, итд. Немамо проблем са тим и то је оно што нас чини добром екипом. Ове године уживам да гледам кошарку, обично не волим да гледам утакмице. Ове године ми се баш допада. Лига је пуна талента. Као гледалац, навијач или играч можеш заиста да погледаш добре утакмице и да уживаш у игри и НБА лиги“, закључио је двоструки освајача МВП награда у НБА лиги.
Ђоковић: Лакат није у идеалном стању, надам се да ћу бити спреман за први меч

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Немам проблем са тим да играм у минутима када је победник већ решен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.