Ђоковић: Лакат није у идеалном стању, надам се да ћу бити спреман за први меч

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 17:56

Ђоковић: Лакат није у идеалном стању, надам се да ћу бити спреман за први меч

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас у Бањалуци да се нада да ће бити спреман за први меч на Српска опену, пошто је признао да му лакат није у идеалном стању. Фото: Танјуг/АР/Aaron Favila Ђоковић је синоћ допутовао у Бањалуку, а данас је одрадио први тренинг.
„Сјајно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је што сам у Бањалуци. Био сам овде већ неколико пута, играо сам са Виктором Троицким егзибициони меч. Памтим колико су ми љубави и подршке дали тада људи. Хвала свима, узбуђен сам што сам поново овде“, изјавио је Ђоковић на конференцији за медије.
Ђоковић је прошле недеље играо на мастерсу у Монте Карлу, али је у осмини финала поражен од Италијана Лоренца Музетија.
„Сваке недеље имате прилику за доказивање у тенису. У том контексту окренуо сам нови лист. Нисам био задовољан у Монте Карлу, на то сам заборавио.
Драго ми је што сам доживео да играм у Бањалуци. Указала се прилика да играм овде у последњој фази моје каријере, уживаћу што више могу. Ова недеља је посебна и мој приступ ће бити другачији. Наравно, желим да побеђујем, али желим да уживам и ван терена“, додао је најбољи тенисер света.
Ђоковић је слободан у првом колу, а у осмини финала у среду ће играти против Француза Лука ван Еша, који је на старту такмичења савладао Стана Вавринку 1:6, 7:6 (7:4), 6:4.
„Пуних 20 година се бавим професионалним тенисом, уморио сам се од плана, шта је следеће. Како човек стари, више цени да буде присутан у садашњем тренутку, нико не жели да говори шта ће бити следеће недеље. Знате који су ми циљеви. Лакат није у идеалном стању, али се надам да ћу у потпуности бити спреман за први меч“, истакао је Ђоковић.
Он је потом одговорио и ко му је највећи ривал на турниру у Бањалуци.
„Има један српски тенисер, зове се Новак Ђоковић. Увек је тако. Људи су сами себи највећи ривали. Како пренети игру и опуштеност са тренинга на званичан меч. Постоји разлог зашто не успева толико играча то, а ја сам имао привилегију да бележим изванредне резултате јер сам поштовао рутину“, навео је Ђоковић.
Murinjo kandidat za novog selektora fudbalske reprezentacije Brazila?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Лакат није у идеалном стању, надам се да ћу бити спреман за први меч се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.