Мурињо кандидат за новог селектора фудбалске репрезентације Бразила?

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 16:50

Мурињо кандидат за новог селектора фудбалске репрезентације Бразила?

Тренер Роме Жозе Мурињо један је од најозбиљнијих кандидата за новог селектора бразилске фудбалске репрезентације, преноси Атлетик. Фото: Танјуг/AP Photo/Jose Breton Бразил је тренутно без селектора, пошто је Тите поднео оставку крајем прошле године после елиминације од Хрватске у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << четвртфиналу Светског првенства у Катару.
Бразилска фудбалска конфедерација (ЦБФ) је у потрази за новим селектором, а први на листи жеља био је тренер Реала Карло Анћелоти. Међутим, италијански стручњак има уговор са Реалом до краја наредне сезоне.
Атлетик преноси да је због тога у првом плану Мурињо, који је занимљив руководству ЦБФ-а због „историје освајања трофеја, харизме и познавања португалског језика“. Мурињо има уговор са Ромом до јуна наредне године, а ангажман португалског стручњака би због тога био велики проблем за челнике ЦБФ.
Као потенцијални кандидати за новог селектора Бразила помињу се и тренер Фенербахчеа Жорж Жесус, први стручњак Флуминенсеа Фернандо Диниз и шеф стручног штаба Палмеираса Абел Фереира.
Eriksen: Mančester junajted želi u polufinale Lige Evropa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мурињо кандидат за новог селектора фудбалске репрезентације Бразила? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.