Жреб за СП у ватерполу сутра у Атини, ватерполисти Србије у другом шеширу

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 14:54

Жреб за СП у ватерполу сутра у Атини, ватерполисти Србије у другом шеширу

У Атини ће сутра бити одржан жреб групне фазе Светског првенства у ватерполу, које је на програму од 17. до 29. јула у јапанској Фукуоки. Фото: Танјуг/Tibor Illyes/MTI via AP У мушкој конкуренцији у првом шеширу ће бити: Шпанија, Грчка, Хрватска и Италија. Ватерполисти Србије се налазе у другом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шеширу са селекцијама Мађарске, Канаде и САД. У трећем шеширу су Бразил, Француска, Црна Гора и Аустралија, док се у четвртом налазе Јужна Африка, Јапан, Кина и Казахстан.
У конкуренцији ватерполисткиња у првом шеширу се налазе: САД, Мађарска, Холандија, а у другом Шпанија, Аустралија, Канада и Грчка. У трећем шеширу биће Бразил, Израел, Француска и Нови Зеланд, а у последњем, четвртом су Јужна Африка, Јапан, Кина и Казахстан.
Победници група пласираће се директно у четвртфинале СП, док ће другопласиране и трећепласиране селекције разигравати за пролаз међу осам најбољих.
KK Partizan ulazi u realizaciju plana za otplatu poreskog duga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жреб за СП у ватерполу сутра у Атини, ватерполисти Србије у другом шеширу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.