КК Партизан улази у реализацију плана за отплату пореског дуга

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 14:25

КК Партизан улази у реализацију плана за отплату пореског дуга

Кошаркашки клуб Партизан саопштио је данас да на иницијативу више од 2.000 навијача улази у реализацију плана за отплату пореског дуга, саопштили су данас „црно-бели“. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Петогодишњи репрограм који је направљен 2018. године у великом броју случајева, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сада се завршава. Као важан фактор у процесу намирења милионских дугова, Клуб посебно жели да истакне доброчинства појединаца попут Саше Павловића, Предрага Дробњака који су своја потраживања на основу уговора опростили, односно Николе Пековића који је велики новац најпре позајмио, а потом га донирао свом Партизану. Клуб ова дела истиче јер је на тај начин, у најтежим тренуцима показана велика солидарност и разумевање унутар ‘црно-беле’ породице“, саопштено је из Партизана.
„Црно-бели“ су, између осталог, подсетили да су током протеклих пет година плаћали између милион и 1,5 милиона евра на име репрограма дугова. „Партизан улази у спровођење плана за отплату пореског дуга. Главница са припадајућим каматама износи око седам милиона евра, с тим да би законским отписом 50 одсто камате приликом намирења дуга, овај износ био сведен на око шест милиона евра. На иницијативу преко 2.000 навијача, симпатизера и добро ситуираних пријатеља ‘црно-белих’ из земље и иностранства, Партизан покреће акцију ‘Један Партизан имамо’ за решење последњег великог финансијског проблема. Од 13. маја, клуб улази у процедуру која ће довести до измирења пореског дуга“, навели су из Партизана и додају да је неопходно да се у првој транши овог лета уплати што је могуће већи износ.
„Иако су постојале одређене резерве према оваквом начину прикупљања средстава, одлучили смо да прихватимо предлог наших навијача који се из дана у дан јављају са овом идејом. Због тога, чланови Управе клуба ће бити међу првим донаторима и сви ћемо уплатити одређене износе на намеске рачуне. На тај начин ћемо дати пример свима да верујемо у иницијативу навијача, њихову љубав и оданост која нас краси наш клуб кроз читаву историју. Показали смо ове сезоне да нам је место у друштву најбољих где желимо да се задржимо још много година. Ова акција нам може помоћи да тај циљ лакше остваримо“, поручио је председник Партизана Остоја Мијаиловић, преноси званични сајт клуба.
Партизан је на крају навео да су од данас отворени су наменски рачуни за донације намењене плаћању пореског дуга КК Партизан. Fudbaleri Crvene zvezde protiv TSC mogu da osvoje najraniju titulu u istoriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак КК Партизан улази у реализацију плана за отплату пореског дуга се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.