За ученике у АП Војводини сутра почиње школа, за остале у среду

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 13:50

За ученике у АП Војводини сутра почиње школа, за остале у среду

Ученици основних и средњих школа у АП Војводини, после пролећног распуста који је почео 7. априла, сутра ће се вратити у клупе, док за ђаке у централној Србији, на пролећном распусту од 10. априла, настава почиње у среду, 19. априла. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Друго полугодиште >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за све осмаке биће завршена 6. јуна, а за остале ученике основних школа 20. јуна, када ће бити завршена и школска година за средњошколце.
Изузетак су ученици завршних разреда, пошто ће настава за 4. разред гимназија бити завршена 23. маја, а за ученике средњих стручних школа 30. маја.
Pola veka mobilnog telefona, Alesi: Tesla govorio o takvom uređaju još pre 1904.

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За ученике у АП Војводини сутра почиње школа, за остале у среду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.