У Србији сутра облачно, местимично киша, на планинама снег

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Apr.2023, 11:36

У Србији сутра облачно, местимично киша, на планинама снег

У Србији ће сутра, према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, бити умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, на високим планинама и са снегом. Фото: Градске инфо Локални краткотрајни пљускови праћени грмљавином очекују се углавном после подне и увече.
Ветар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << слаб и умерен, источни и североисточни, у источној Србији ујутро и пре подне понегде јак. Крајем дана ветар у скретању на северозападни.
Најнижа температура од 6 до 10, највиша од 13 до 16 степени Целзијуса. У Београду сутра претежно облачно, повремено с кишом, после подне са локалним краткотрајним пљусковима, уз могућност грмљавине.
Ујутро и пре подне дуваће умерен источни ветар, који ће после подне и увече ослабити и бити у скретању на северни и северозападни.
Најнижа температура око 10, највиша око 15 степени Целзијуса. У среду се у Србији очекују киша и краткотрајни пљускови са грмљавином, углавном јужно од Саве и Дунава, док ће од четвртка до краја седмице падавине бити локалног карактера, пре свега на југозападу, југу и истоку Србије, уз дуже сунчане интервале током дана и пораст температуре.
Максималне температуре биће од 17 до 22 степена Целзијуса. На високим планинама ће и даље бити услова за повремене мешовите падавине – кишу и снег.
Од понедељка, 24. априла поново нестабилно у целој Србији, са повременом кишом, пљусковима и грмљавином.
Pravoslavni vernici slave Vaskrsni ponedeljak

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно, местимично киша, на планинама снег се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.