Минималан пораз рукометаша Војводине у првом мечу полуфинала Европа Купа (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Apr.2023, 18:51

Минималан пораз рукометаша Војводине у првом мечу полуфинала Европа Купа (ВИДЕО)

Рукометаши Војводине изгубили су у Шведској од домаћег Алингсоса са 25:24 (13:13) у првом мечу полуфинала ЕХФ Купа. Вошин тим је тако изборио активан резултат пред реванш који је 22. априла на Сланој Бари (субота у 20 часова). Фото: PrtSc/Instagram/rkvojvodina_novisad Пораз Војводине од Алингсоса од само >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гола заостатка што нуди активан резултат у реваншу, али остаје жал за тријумфом. Водио је наш тим током већег дела сусрета са 1 или 2 гола разлике, а у 55 минуту са 23:21. Ипак, Швеђани су преокренули, а Грозданић је погодио стативу у последњем нападу.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli RK Vojvodina Novi Sad (@rkvojvodina_novisad)


Упркос лошој завршници, апсолутно можемо бити задовољни резултатом са гостовања у Шведској. Тренер Ројевић је маестрално спремио утакмицу, његови играчи нису дозволили противнику да се растрчи што је заштитни знак Скандинаваца. Одлична одбрана у већем делу сусрету коју су предводили Вуковљак, Пушица и Пешић. Белорус Пуховски након проблема са повредом вратио се на терен и одиграо одлично, посебно у првом полувремену, а на крају стрелац шест голова, колико и Грозданић, док су Милић и Оцвирк додали по три. Нажалост, Азиз није наступио због повреде и надамо се да ће бити спреман за реванш који је на програму 22. априла, у суботу од 20 часова у несумњиво крцатој Сланој Бари.
Kecmanović: Nadam se da ću u polufinalu Srpska opena igrati protiv Đokovića

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Минималан пораз рукометаша Војводине у првом мечу полуфинала Европа Купа (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.