Капитен Лација Ћиро Имобиле сломио ребро у саобраћајној несрећи

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Apr.2023, 14:22

Капитен Лација Ћиро Имобиле сломио ребро у саобраћајној несрећи

Капитен фудбалера Лација Ћиро Имобиле задржан је у болници на додатним прегледима, пошто је сломио ребро у саобраћајној несрећи у судару са трамвајем, саопштио је римски клуб. Фото: Танјуг/Tano Pecoraro/LaPresse via AP Имобиле је управљао аутомобилом и сударио се јутрос у Риму са трамвајем, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је прошао на црвено светло.
У саопштењу Лација, Имобиле је због јаког трзаја и ударца повредио кичму и сломио је ребро.
„Нападач је добро, али је остао на посматрању у болници у Риму на одељењу ургентне медицине које води Франческо Франчески“, наведено је из Лација.
Имобиле је ове сезоне на 30 утакмица постигао 12 голова у свим такмичењима.
„Đoković je najbolji igrač u istoriji tenisa“

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Капитен Лација Ћиро Имобиле сломио ребро у саобраћајној несрећи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.