Обрадовић: Дуго ће се причати о овој сезони Партизана

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 08:00

Обрадовић: Дуго ће се причати о овој сезони Партизана

Честитам Панатинаикосу на одличној утакмици вечерас. Хвала навијачима на феноменалној атмосфери, захваљујући њиховој подршци успели смо да се вратимо из минус 18. Кренули смо да играмо паметније и на крају смо ношени навијачима стигли до победе, рекао је тренер кошаркаша Партизана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жељко Обрадовић после победе над грчким тимом у последњем колу Евролиге (83:81). Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Ушли смо лоше у утакмицу, нисмо користили мале фаулове и то је резултирало да одемо у велики минус. Утакмица није била небитна, победа нам је донела да будемо шести у Евролиги на крају сезоне. Шесто место је велики успех и дуго ће се причати о овој сезони Партизана“, изјавио је Обрадовић на конференцији за медије.
Имамо много разлога да будемо поносни на целу сезону у Евролиги, нагласио је Обрадовић.
„У децембру, пред Ефес, били смо на скору 4-9, а онда смо серијом 16-5 окончали сезону и направили велики успех. На почетку Евролиге смо имали неколико утакмица које смо изгубили иако су практично било добијене, али смо све то преболели и сад је много лепо погледати где се налазимо на табели. Ово је огроман успех за све у клубу, не само играча, него и стручног штаба, али и навијача који имају посебну конекцију са овом екипом“.
Наши навијачи су оборили рекорд са преко 300 хиљада људи у Арени у једној сезони, а надам се да ће бити нових рекорда већ против Реала, поручио је он.
На питање шта очекује од мечева против Реала у плеј-офу, Обрадовић је рекао да не жели много да анализира те утакмице у овом тренутку.
„Реал је најтрофејнији европски клуб и то довољно говори какав нас ривал чека у Топ фази. Али ми свакако у ту серију нећемо ући без амбиција. Њима је тренутно ван ростера шест играча који могу да играју у било ком европском клубу. Видећемо у ком ће саставу они бити, али та серија почиње за 11 дана, има времена до ње, а нас већ ујутру чека нови тренинг и припреме за Задар и Будућност, два изузетно тешка и важна гостовања у АБА лиги“, закључио је Обрадовић.
Panatinaikosu oduzete dve pobede u Evroligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Дуго ће се причати о овој сезони Партизана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.