Сутра седница Владе Србије, пред министрима закључци разговора са Србима са КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Apr.2023, 13:43

Сутра седница Владе Србије, пред министрима закључци разговора са Србима са КиМ

Седница Владе Србије биће одржана сутра у 11 сати, а пред члановима владе наћи ће се закључци са јучерашњег састанка председника Републике Србије Александра Вучића са представницима Срба са Косова и Метохије, сазнаје Танјуг. Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић Председник >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Александар Вучић разговарао је јуче са представницима Срба са Косова и Метохије у Рашкој и након разговора представио пет закључака са састанка.
Састанку су присуствовали председница Владе Србије Ана Брнабић, као и министри у влади.
Вучић: Моје је да водим рачуна како ће Срби да преживе на Косову

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра седница Владе Србије, пред министрима закључци разговора са Србима са КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.