Фејсбук група преко које Новосађанке склапају нова пријатељства

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 18:01

Фејсбук група преко које Новосађанке склапају нова пријатељства

Свима нам се понекад десило да наши пријатељи имају неодложне обавезе и да баш нико из уског или широког асортимана људи којима смо окружени не може да оде са нама на кафу, која се нама, у том моменту, толико испија. Фото: PrtSc Већи део живота преселили смо на друштвене мреже. Оне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су, управо због тога, главно упориште и полазишна тачка онда када желимо да упознамо нове људе за дружење.
Управо због тога на Фејсбуку, интернет платформи на којој проводимо толико времена, оформљена је нова група намењена женској популацији под називом “Female Friender Novi Sad“.
Ова група расте вртоглавом брзином и сада већ броји нешто мање од 2.000 чланица.
Циљ је да се, путем групе, Новосађанке организују за дружења уживо, кафе, одласке на концерте или било какве заједничке активности за које им је раније фалило друштво.
Пракса је да одређена жена којој се негде, рецимо, излази за викенд, на групи напише какав догађај има у плану, а заинтересоване чланице се саме јављају. Фото: Pixabay/Marie Био то недавно одржан концерт Мирослава Илића, наступ “Ramones tribute bend“-а или нека необавезна кафа и шетња по природи, увек ће бити неког ко ће бити расположен за исту.
Толико различитих жена, од тинејџерки до пензионерки, са различитим музичким укусима и навикама, а опет, све су окупљене око једне заједничке идеје – дружења.
Са новинама које је Фејсбук однедавно увео, унутар групе могуће је отворити неколико различитих причаоница. Па тако у склопу “Female Friender Novi Sad“ тренутно постоје активни четови под називима: “Група за самопоуздање“, “Жене које желе да путују заједно“, “Студенткиње које желе друштво“ и “Жене које желе друштво“.
Идеја ове групе наишла је на препознавање и одобравање све већег броја наших суграђанки.
Уколико и вама понекад затреба друштво за неку прилику, а знате да нико од ваших пријатеља неће моћи, можда баш овде можете пронаћи особу са којом ћете се изванредно поклопити и наставити да се дружите још дуги низ година.
Са друге стране, не морате да бринете. У групу се не пушта било ко и свако прво пролази кроз проверу админки, тако да су чланови само и искључиво женског пола.
Kako je naselje Satelit dobilo ime?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фејсбук група преко које Новосађанке склапају нова пријатељства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.