Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 17:00

Тајлер Дорси: Желимо медаљу са Грчком на Мундобаскету

Кошаркашки репрезентативац Грчке Тајлер Дорси, изјавио је данас да на Светском првенству жели да освоји медаљу са националном селекцијом, преноси СДНА. Фото: fiba.basketball На Европском првенству прошле године Грчку је у четвртфиналу зауставила Немачке, а током турнира најбољи појединци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у грчкој селекцији били су Тајлер Дорси и Јанис Адетокумбо.
„Јасно, желимо медаљу. Имамо огроман таленат. Наредна два лета су веома битна. Пред нама су важне утакмице и велики турнири. Док год ми тело буде здраво, бићу ту“, истакао је Дорси.
Осврнуо се бек Фенербахчеа на свој долазак у редове турске екипе.
„Тренер је био главни разлог због којег сам дошао у Фенербахче. Радио сам са њим преко лета. Пре него што сам дошао у Истанбул смо разговарали о томе шта жели. Схватио сам да размишља о мојој будућности у Турској, а где год сам био, увек сам желео да знам шта тренер мисли о мени. Била је то одлична прилика да дођем у Фенербахче, пре лета. Имамо прилику да се пласирамо на Фајнал фор или да освојимо шампионат. То је увек био мој циљ.
Видео сам прилику и сада сам овде. Узбуђен сам“, закључио је Дорси.
Košarkašice Srbije igraju protiv Turske na otvaranju Evropskog prvenstva u Ljubljani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тајлер Дорси: Желимо медаљу са Грчком на Мундобаскету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.