ЈКП „Градско зеленило“ коси траву на више локација током празника

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 16:49

ЈКП „Градско зеленило“ коси траву на више локација током празника

На више локација у граду и приградским насељима екипе ЈКП „Градско зеленило“ Нови Сад  ће косити у суботу 15. априла и понедељак 17. априла. Фото: Градске инфо

Из ЈКП „Градско зеленило“  наводе да с обзиром на временске прилике које су погодовале да се са кошењем траве >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << крене још 01. марта, оваквом динамиком, без паузе у кошењу током празника, постићи ће се континуитет, како би површине под травњацима биле уредно покошене током читаве сезоне кошења.
Izmena režima saobraćaja na Čeneju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЈКП „Градско зеленило“ коси траву на више локација током празника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.