Брнабић Србима са КиМ: Рачунајте на Владу као што рачунате на председника

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 16:36

Брнабић Србима са КиМ: Рачунајте на Владу као што рачунате на председника

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је данашњи састанак са Србима са Косова и Метохији један од ретких на који су дошли готово сви министри. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Нису дошли само они који су службено одсутни. То говори о томе колико је нама стало до Косова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Метохије и да чујемо како се ви осећате и шта имате да кажете“, рекла је Брнабићева током састанка са Србима са КиМ.
Она је додала да ће, заједно са министрима, поступити у складу са свим усвојеним закључцима.
„Молим вас да, као што рачунате на председника, рачунате и на Владу Републике Србије, јер ћемо учинити све што треба, да видите да смо ту за вас у сваком тренутку“, рекла је премијерка.
Vučić: Kurti insistira na izborima na severu da ne bi formirao ZSO

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић Србима са КиМ: Рачунајте на Владу као што рачунате на председника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.