Да ли знате да мобилни телефони негативно утичу на лепоту ваше коже?

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 13:01

Да ли знате да мобилни телефони негативно утичу на лепоту ваше коже?

Испоставило се да уређаји могу негативно утицати на вашу кожу. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Повећајте осветљеност екрана и величину фонта тако да не морате да жмирите док читате. Двапут дневно направите лагану масажу подручја око очију хранљивом кремом.
Поткожно запаљење на образима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и бради Често бришите екран антисептичком марамицом да бисте уклонили микробе и покушајте да избегнете разговор телефоном док га држите на лицу. Свакодневној нези додајте производ цинка, он исушује осип и нормализује лучење лојних жлезда.
Тамни кругови испод очију Не стављајте гаџет у спаваћу собу, боље је да га извадите из собе ноћу – то ће побољшати квалитет сна. Ујутро нанесите охлађене фластере на проблематична подручја на 10 минута.
„Прстенови Венере“ на врату Набори се формирају од чињенице да спустите главу, гледајући у екран. Покушајте да то радите ређе и не заборавите да користите крему за заглађивање врата.
Нездрав сивкаст тен Плаво светло које емитују уређаји доприноси стварању слободних радикала. Кожа изгледа уморно и брже стари. Моћни агенси против старења ће помоћи у борби против тога.
Ubrzajte rast kose: Ovo je spisak namirnica koji će vam pomoći

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли знате да мобилни телефони негативно утичу на лепоту ваше коже? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.