Одбојкаши Војводине данас у малој дворани СПЕНС-а у борби за финале плејофа – улаз бесплатан

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 12:46

Одбојкаши Војводине данас у малој дворани СПЕНС-а у борби за финале плејофа – улаз бесплатан

Одбојкаши Војводине данас ће у 17 часова у малој дворани СПЕНС-а одмерити снаге са Спартаком из Суботице у „мајсторици“ полуфинала одбојкашке Суперлиге. Фото: ОК Војводина Реч је о трећој утакмици полуфинала која ће одлучити учесника у финалу, након што је Спартак тријумфовао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у првом дуелу, а Војводина у другом.
Суботичани су у првом дуелу у Новом Саду славили 2:3 у сетовима, да би Новосађани у гостима „почистили“ плаво-беле резултатом 0:3 у сетовима.
Победник ће у финалу играти са Партизаном, који је у два меча елиминисао Раднички из Крагујевца у другом полуфиналу.
Војводина ове године брани трофеј Суперлиге Србије, који је освојила претходних шест година заредом.
Подсећамо, меч почиње у 17 часова, а улаз у малу дворану СПЕНС-а је бесплатан.
Poznat raspored doigravanja – Voša juri Evropu, Mladost opstanak

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши Војводине данас у малој дворани СПЕНС-а у борби за финале плејофа – улаз бесплатан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.