Почео састанак Вучића са Србима са КИМ у Рашки

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 12:42

Почео састанак Вучића са Србима са КИМ у Рашки

Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Рашки са политичким представницима Срба са Косова и Метохије. Фото: Танјуг/Раде Прелић Састанку присуствују председница Владе Ана Брнабић, министар одбране Милош Вучевић, министарка пољопривреде Јелена Танасковић и бројни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << министри у Влади Србије.
Присутни су и директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић, као и представници Срба са Косова и Метохије, председник општине Штрпце Далибор Јевтић, председник Српске листе Горан Ракић, потпредседници Игор Симић и Милан Радоичић, председници општина Лепосавић и Грачаница Зоран Тодић и Љиљана Шубарић и бројни други представници.
Састанак се одржава у Центру за културу Градац у Рашки. Ово је други састанак Вучића са представницима Срба са КИМ у последњих седам дана.
Последњи пут састали су се у Палати Србија у Београду, када су разговарали о свим проблемима и безбедносној ситуацији.
Jakov gori od Đukanovića: Počela hapšenja najviđenijih Srba u Crnoj Gori

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео састанак Вучића са Србима са КИМ у Рашки се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.