Познат распоред доигравања – Воша јури Европу, Младост опстанак

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 09:45

Познат распоред доигравања – Воша јури Европу, Младост опстанак

Фудбалери Војводине и Младости ГАТ као једина два представника Новог Сада у Супер лиги Србије окончали су регуларни део сезоне, након чега следи плејоф, односно плејаут у којем ће обе екипе одиграти још по седам мечева. Фото: Градске инфо Војводина је регуларни део Супер лиге >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завршила важном победом над Новим Пазаром, чиме је освојен 54. бод у 30. мечу сезоне. Са тим учинком екипа се налази на петом месту табеле. Први дуел доигравања Војводина ће одиграти поново са Новим Пазаром и то опет на „Карађорђу“. Следи гостовање Радничком из Крагујевца, па мећ кући против Вождовца, а почетком маја Воша гостује Радничком из Ниша, али у оквиру четвртфинала Купа Србије.
Након тога следи најтежи распоред за сам крај сезоне. Прво гостовање Чукаричком, након чега следи гостовање Црвеној звезди, па меч против Партизана у Новом Саду, да би сезона била окончана против ТСЦ-а у Бачкој Тополи.
Фото: ФК Војводина Ко ће бити домаћин, а ко гост у дуелима са Партизаном и Чукаричким биће познато након што ове две екипе одиграју свој меч који је прекинут.
Друга новосадска екипа, Младост ГАТ, свој регуларни део сезоне завршила је као последњепласирана екипа првенства. Екипа са Новог насеља не зна за победу још од 11. фебруара, када су „Гатовци“ декласирали Партизан резултатом 4:0. Ипак, од тада је освојено само четири бода, а екипа је против свог имењака освојила 20. бод из 30. мечева.
У плејаут фази такмичења Младост ће најпре гостовати Радничком из Ниша, након чега ће дочекати Колубару. Следи гостовање Јавору из Ивањице, па меч са суботичким Спартаком у Новом Саду. Након тога ће „Гатовци“ у Сурдулици одмерити снаге са Радником, да би за финиш сезоне дочекали Напредак, па гостовали Младости из Лучана.
Фото: Младост ГАТ Прве утакмице доигравања Супер лиге Србије на програму су 22. априла, када ће своје мечеве играти оба новосадска клуба.
Novi Sad porazom od Loznice pao na 5. poziciju u Prvoj ligi Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Познат распоред доигравања – Воша јури Европу, Младост опстанак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.