Трамп о Бајденовом реизбору: Мислим да он то не може

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Apr.2023, 20:48

Трамп о Бајденовом реизбору: Мислим да он то не може

Бивши амерички председник Доналд Трамп реаговао је данас на најаву Џоа Бајдена да ће се кандидовати за други председнички мандат, рекавши да не види како је тако нешто могуће. Фото: Танјуг/AP/Mary Altaffer „Нешто ту није у реду. Видео сам његов одговор на телевизији. Био је то дугачак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одговор о јајима и овом и оном, али ја мислим да он то не може“, рекао је Трамп за Фокс њуз.
Трамп (76) дуго исмева Бајдена (80) због његових година, указујући на то као на један од разлога зашто је управо он требало да буде реизабран за председника 2020. године, а не кандидат Демократске странке, пише „Хил“.
Бивши председник Сједињених Држава био је најстарији председник који је инаугурисан пре него што је Бајден преузео ту функцију.
Пре неколико месеци је покренуо кампању за председничке изборе 2024. године, док Бајден најављује да ће се кандидовати, али још није званично покренуо кампању за реизбор.
Putin: U 2023. izdvojićemo više od 3,1 milijarde dolara za kosmičke aktivnost

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп о Бајденовом реизбору: Мислим да он то не може се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.